woensdag 12 november 2008

Wie brengt Kre-Aktief in beeld?


De stad Kortrijk wil vrijwilligers letterlijk en figuurlijk in de kijker zetten met de tentoonstelling Kortrijkse vrijwilligers in beeld. Uiteraard valt of staat de expo met het aantal ingezonden foto’s. Vandaar dat de stad vooraf een fotowedstrijd organiseert.

Wat staat je te doen? Neem je camera te hand en breng jezelf of iemand uit jouw vereniging in beeld bij de actieve uitvoering van de vrijwilligerstaak en vul de volgende zin aan met maximum 10 woorden “Vrijwilligerswerk is….”

De jury zal de beste 50 kiekjes opnemen in een expo die verschillende locaties in Kortrijk aandoet. De 50 geselecteerden krijgen een ingekaderde versie van hun foto als aandenken. De acht beste fotografen mogen zich verheugen op een origineel cadeau. Voor de winnaar is een compact fototoestel weggelegd dat door een consumentenorganisatie tot het beste in zijn soort uitgeroepen werd.

Elke deelnemer kan maximum vijf foto’s inzenden. Deelnemen kan alleen met digitale foto’s (ook ingescande analoge foto’s komen in aanmerking). Je levert de beelden aan in JPEG. Mail naar bjorn.vanhamme@kortrijk.be met als onderwerp 'vrijwilligersfoto' en voeg er ook volgende gegevens bij:naam, voornaam, adres, telefoon, e-mail, het soort vrijwilligerswerk dat je doet en je slogan "Vrijwilligerswerk is…" .

Indien het niet lukt via e-mail, kan je de inzending ook op cd -rom op het stadhuis van Kortrijk binnenbrengen. Alle foto’s, dus ook de inzendingen in kleur, zetten de organisatoren om in zwart-wit! De stad verwacht de beelden tegen 31 december 2008. Deelname aan de wedstrijd is gratis.

Info: 056 27 72 92 of www.kortrijk.be/vrijwilligers