woensdag 20 januari 2010

Extra vergadering

We zitten niet stil met onze vzw …. De nieuwjaarsreceptie is nog maar voorbij, of daar komt al het … nieuwjaarsetentje op 6 februari in de Vlasblomme. De volgende maanden staan er tal van activiteiten op ons programma, waarbij we op jullie hulp rekenen. Uiteraard kan je alles blijven volgen op deze webstek.

- 6 maart: deelname aan de Missquiz t.v.v. onze vzw
- 2 april: Gili in OC de Vonke
- 30 april: helpen op fuif de roze Menthe
- 21 april en 5 mei: kinderboerderijnamiddagen in de Engelenhoeve
- 13 juni: onze Vaderdagactie met ontbijtpakketten
- 25 september: Avifloradag
- 7 oktober: Student Welcome Concert

Hou alvast deze data vrij …

En … je denkt wellicht … de eerste activiteit … Gili … en ik weet nog van niets … We kregen een bijzonder aanbod om deze 'koning van de illusie' op een voordelige manier te boeken … Nog nooit van gehoord ? Hij goochelt met cijfers en voorspelt …altijd juist … Na de Comedy Casino en Slimste Mens zit hij in het voorjaar wekelijks in de Laatste Show op Eén.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 2 april 2010 in OC De Vonke in Heule.

Om één en ander af te spreken (kaartenverkoop, flyerplan, afficheplan, …) nodigen we jullie graag uit op een extra vergadering van de vzw Kre-Aktief op dinsdag 16 februari om 20 u. in Spijs en Drank in Marke.

Daarnaast willen we het ook hebben over de ontbijtpakketten met vaderdag. Dit jaar op 13 juni 2010. Vorig jaar waren er enkele schoonheidsfoutjes in onze organisatie, die we dit jaar anders willen organiseren. Denk je mee?

We verwachten je zeker op dinsdag 16 februari 2010 om 20u in Spijs en Drank.